The Division uspostavio dominaciju na Steamu

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Division uspostavio dominaciju na Steamu

Već smo pričali o uspehu The Division koji je, samo tokom prva 24 sata nakon puštanja na tržište, najprodavanija Ubisoftova igra ikada. Govorili smo i o utiscima koje je ostavila na nas, a sada The Division korača još jače i postaje jedna od najvećih konkurenata na Steamu.

The Division je najviše igrana igra, koja nije produkt Valva, na Steamu koja broji 113.877 igrača (trenutno). Odmah ispod Valvovih titana Dota 2 i CS:GO, Ubisoftovo remek delo ponosno drži treće mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema oficijalnoj Steam stats stranici i nastavlja svoj uspon poput Trampove predizborne kampanje i apokaliptične budućnosti koju nosi sa sobom (šalimo se mi, malo, redakcija nema ništa protiv Trampa). Međutim, veliki trijumf Ubisoftove igre nad Valvovim je i očekivan jer kada je količina marketinškog pritiska velika kolika je i bila kod The Divisiona i fokus na multiplejer, kako da ne bude veliki uspeh? Poređenja radi, Ubisoftov Far Cry: Primal je daleko ispod The Divisiona… za 80000 igrača!

Moglo bi se reći da je The Division zaista uspostavio dominaciju na Steam-u i podigao lvl Ubisoftovog imena. Prema podacima sa StemaCharts-a broj igrača je manje-više ostao konstantan od datuma njenog izlaska na tržište i veruje se da će se taj broj, u narednom periodu, uvećati.

izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.