The Division: stiže novi besplatni update!

Izvor: ItRešenja.com, 22.Maj.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Division: stiže novi besplatni update!

Trenutno jedna od najpopularnijih igara na tržištu dobiće svoju drugu od dva besplatna updatea, objavio je Ubisoft!

Sve one koji trenutno uživaju u The Divisionu sigurno će razveseliti vest da će već 24. maja, dakle vrlo uskoro, moći će da zaigraju “Conflict”, poslednji besplatni update. Ona će se u isto vreme pojaviti na sve tri platforme, a igru će upgradeovati na nekoliko načina.

Kao prvo, “Conflict” donosi Clear Sky, novi Incursion u Columbus Circleu >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << u kojem će se igrači boriti protiv Rikersa kako bi vratili kontrolu nad protivraketnim obrambenim štitom. Kao drugo, tu će biti “high-value” ciljevi, tj. neprijatelji koje treba eliminisati u ograničenom vremenskom roku što će, kažu iz Ubisofta, zahtevati dobru pripremu i specifičnu opremu. Biće tu i još pregršt sitnih delova sadržaja, a Ubisoft je povodom objave “Conflicta” objavio i prigodni trejler.



Izvor: GameFun

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.