The Division je već prvog dana bio najuspešnija Ubisoft igra

Izvor: B92, 10.Mar.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Division je već prvog dana bio najuspešnija Ubisoft igra

The Division je popularan, u stvari toliko popularan da je upravo postavio rekord kao najbolje prodavana Ubisoft igra u jednom danu.

Kako je ova kompanija navela, prvi dan prodaje ove igre im je najuspešniji od kako postoje za ove tri decenije i nijedna igra do sada im se na dan izlaska nije prodala u toliko broju primeraka.

Koji je to tačno broj primeraka, to još ne žele da otkriju, ali nema sumnje da je u pitanju nezanemarljiva cifra. I pored bete koja je više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ličila na demo, problema tokom prvog dana (Delta, Romeo, Sierra i ostali), The Division kupi simpatije igrača širom sveta ali i u redakciji KlanRUR-a.

Ukoliko ste propustili, pogledajte prve utiske KlanRUR-a iz igre. Takođe, pratite i KlanRUR Twitch kanal jer će biti strimovana.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.