TestRS Okupljanje 5 u Novom Sadu

Izvor: ITdogadjaji.com, 07.Dec.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Test'RS Okupljanje 5 u Novom Sadu

Peto po redu okupljanje Test’RS Cluba biće u Open Space Technology formatu i održaće se 10.12.2015. u 18h u restoranu Čerčil, Pašićeva 25, Novi Sad.

Rezervišite svoje mesto (http://testrs.club/events/testrs-club-okupljanje-br-5/)  na vreme, pošto je kapacitet prostora ograničen.

Open Space, kao jedan od unconference formata, nudi mogućnost ostvarivanja diskusija u otvorenom maniru. Diskusione grupe se formiraju oko izabrane teme i >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << zatim samo-organizuju (nastaju, menjaju se i nestaju). Open Space Technology format sastanka smo isprobali na prošlom okupljanju u Beogradu, a sada želimo da ga predstavimo i u Novom Sadu. I ovaj put očekujemo mnogo dinamike uz razmene ideja, znanja i iskustva!

Ukoliko Vas zanima nešto više o Open Space formatu sastanka pogledajte sledeće kratke prezentacije:

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.