Izvor: ItRešenja.com, 18.Jul.2023, 19:38

Tesla: Kad se auto puni solarnom energijom

Solarna energija je odavno popularna, između ostalog i zbog toga što Sunce ne košta ništa (solarne ploče iziskuju novac, ali je posle lakše). Kompanija Tesla je nedavno objavila opciju „Charge on Solar“, što znači da stižu automobili koji voze uz pomoć sunčeve energije. Nova Tesla opcija korisnicima omogućava da baterije električnih automobila pune viškom solarne […] The post Tesla: Kad se auto puni solarnom energijom appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Teslin ‘Charge On Solar‘ omogućava vlasnicima punjenje pomoću sunca

Izvor: AutoBlog, 19.Jul.2023, 01:06

Tesla je predstavio novu karakteristiku "Charge on Solar" koja može da pretvori višak solarne energije u procenat u bateriji. Vlasnicima Tesle će biti potrebno nekoliko specifičnih stvari da bi nova karakteristika funkcionisala. Evo kratkog pregleda tehnologije i načina na koji funkcioniše. Kako...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.