Teleprezentacija i video konferencija

Izvor: ITsvet.com, 12.Mar.2010, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teleprezentacija i video konferencija

Tanderberg, svetski lider u industriji video-komunikacije, po prvi put u Srbiji predstavlja najnovije terminale i infrastrukturne proizvode posebno namenjene za poslovno okruženje. Od naprednih web kamera, sa kvalitetnom slikom, do pravih Video-konferencijskih studija, Tanderberg proizvodi su optimizovani da rade efikasno i pruže novi način poslovanja, bez obzira na veličinu firme koja se odlučila za njih. Kao industrijsku novost, Tanderberg nudi T3, najsloženije teleprezentaciono rešenje, koje je u stanju da pruži potpuno prirodno iskustvo komunikacije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Tandbergova nova video komunikaciona rešenja

Izvor: Mikro - PC World, 12.Mar.2010

Norveška kompanija Tandberg u sredu je ugostila novinare najvažnijih domaćih IT medija i tom prilikom po prvi put u Srbiji predstavila svoja rešenja na polju video komunikacije. Domaći mediji bliže su upoznati sa najnovijim Tandbergovim terminalima i poslovnim infrastrukturnim proizvodima koji...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.