Telenor poziva sve građane da se priključe programu reciklaže

Izvor: ItRešenja.com, 15.Apr.2021, 23:09

Telenor poziva sve građane da se priključe programu reciklaže

Telenor poziva sve građane da se priključe programu reciklaže i donesu svoje stare mobilne telefone u Telenor prodavnice širom Srbije. Uređaje mogu reciklirati korisnici svih mobilnih mreža.

Kupovinom novog mobilnog uređaja nastavlja se briga o korisnicima u Telenorovom ekosistemu uređaja koji je sada obogaćen i programom reciklaže – kompanija je lansirala program reciklaže mobilnih telefona koji direktno utiče na smanjenje elektronskog otpada i kreiranje održivog >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << sistema odlaganja uređaja koji više nisu u upotrebi.

„Zaštita životne sredine bila je primarna inspiracija za pokretanje kompleksnog programa koji zaokružuje proces prelaska sa starog na novi mobilni telefon. Zato pozivamo sve građane da budu deo promene i pomognu u stvaranju zdravije životne sredine“, kaže Aleksandra Mišić Dodić, marketing menadžerka Telenora.

Uz sjajnu ponudu telefona, plaćanja na rate bez kamate, osiguranja uređaja i servisiranja u roku od 48 sati, Telenor pomaže korisnicima i da svoj uređaj odlože na bezbedan i ekološki način.

Svako ko donese telefon na reciklažu tokom aprila i maja dobija vaučer od 7,000 dinara za kupovinu telefona ili određenog pametnog sata u narednih 30 dana. Od juna, vrednost vaučera iznosiće 1,500 dinara.

Saznajte više o programu reciklaže na Telenorovom sajtu u segmentu za privatne i poslovne korisnike

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Telenor pokrenuo program reciklaže mobilnih telefona

Izvor: Beta, 16.Apr.2021, 11:52

Kompanija Telenor pozvala je gradjane da se priključe programu reciklaže i u njene prodavnice u Srbiji donesu svoje stare mobilne telefone.Uredjaje mogu reciklirati korisnici svih mobilnih mreža.Telenor želi da programom reciklaže mobilnih telefona utiče na smanjenje elektronskog otpada i kreiranje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.