Telefon sa neverovatnom kamerom za snimanje pod vodom!

Izvor: ItRešenja.com, 20.Jun.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefon sa neverovatnom kamerom za snimanje pod vodom!

Lepom vremenu se raduju svi oni koji vole aktivno da provode vreme negde u prirodi, a ukoliko još imaju mogućnost da otputuju negde na more ili na planinu, užitak je i veći. Tada će vam naravno trebati i mobilni uređaj spreman da isprati sve vaše aktivnosti, a takvih modela je na sreću sve više u ponudi. Ipak jedan telefon iz kategorije izdržljivih modela se značajno razlikuje od drugih i to u segmentu koji do sada nije bio u prvom planu kod ovakvih uređaja…

U pitanju je >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << telefon pod nazivom Aermoo M1 koji poput većine ultra izdržljivih modela dolazi oklopljen u kućište koje ga štiti od spoljnih uticaja. Tako sa njim možete da krenete u avanturu bez bojazni da će se oštetiti ako negde ispadne (MIL-STD-810  vojni standard), a u skladu sa IP68 sertifikatom otporan je i na prašinu, kao i potapanje u vodu.

Osim ovih manje-više uobičajenih osobina uređaja iz ove klase, te mogućnosti da ga koristite mokrim prstima ili pod vodom, Aermoo M1 će vam pružiti zadovoljstvo snimanja fotografija i video zapisa sa kamerom koja donosi Sony IMX230 senzor i rezoluciju od čak 21 Megapiksela, uz mogućnost dostizanja neverovatnih 84 megapiksela pomoću takozvane SuperPixel tehnologije!

Da li je to samo marketinški trik ili će Aermoo M1 zaista doneti rešenje koje zaista može da postigne tako visoku rezoluciju ostaje da se vidi kada uređaj bude bio dostupan (već početkom leta), a do tada su poznati neki drugi detalji poput Full HD IPS ekrana veličine 5.2-inča, MediaTek Helio P20 (MT6757) procesora (2.2GHz), ugrađenih 6GB radne memorije i pozamašnih 128GB skladišnog prostora, dok se za operativni sistem brine Android koji dolazi u verziji 7.0 (Nougat).

Još jedna stvar kojom se Aermoo M1 svakako može pohvaliti, a značiće onima koji su dugo vremena van domašaja punjača – uređaj će biti opremljen baterijom od čak 5000 mAh, što garantuje dobru autonomiju i bez ekonomičnog trošenja tokom celodnevnog korišćenja…



Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.