Tekst poruke za online chat

Izvor: ITsvet.com, 04.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tekst poruke za online chat

Google je sredinom protekle nedelje započeo sa proširenjem liste karakteristika za instant poruke koje su dostupne za Gmail tako da sada korisnici imaju mogućnost slanja poruka na kontakt telefone. Da bi koristili ovu karakteristiku korisnici mogu da kliknu na prozor za podešavanje chat-ovanja da bi poslali poruku kao SMS ili neki drugi tip poruke ka dostupnom kontakt telefonu, navodi rukovodilac odeljenja za Gmail prozvode, Keith Coleman. Ova karakteristika je eksperimentalna i biće dostupna samo za one koji odaberu da je koriste u okviru Gmail Labs podešavanja a Google će početi da je nudi u narednih nekoliko dana.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Korisnici Gmaila dobijaju mogućnost slanja SMS poruka

Izvor: Mikro - PC World, 04.Nov.2008

Kompanija Google saopštila je da će korisnici njene besplatne usluge slanja i prijema e-pošte Gmail uskoro moći sa svojih stonih računara da šalju korisnicima mobilnih telefona kratke tekstualne poruke (SMS). Korisnici Gmaila su dosada mogli jedino da šalju poruke e-pošte korisnicima mobilnih...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.