TeamViewer 10.0.40642

Izvor: ITsvet.com, 28.Mar.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TeamViewer 10.0.40642

TeamViewer je AIO rešenje za daljinski pristup i podršku putem interneta. TeamViewer ima mogućnost povezivanja sa bilo kojim PC računarom ili serverom širom sveta za samo nekoliko sekundi, a moguća je kontrola PC računara daljinskim putem kao da sedite pred računarom. Među glavnim karakteristikama ovog softvera su kontrola računara daljinskim putem preko interneta, snimanje sesija i konvertovanje u AVI, online sastanci, Drag & Drop fajlovi, kao i podrška za veći broj monitora. TeamViewer 10.0.40642 je najnovije izdanje koje donosi minorne izmene u odnosu na prethodno dostupnu verziju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Foobar2000 1.3.8

Izvor: ITsvet.com, 28.Mar.2015

Foobar2000 je besplatni audio plejer za Windows platformu, a među nekim od osnovnih karakteristika ovog programa su kompletna unicode podrška, ReplayGain podrška, matična podrška za popularne audio formate među kojima su MP3, MP4, AAC, CD Audio, WMA, Vorbis, FLAC, WavPack, WAV, AIFF, Musepack,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.