Tale of Immortal: Nova hit igra na Steamu

Izvor: ItRešenja.com, 07.Mar.2021, 19:09

Tale of Immortal: Nova hit igra na Steamu

Igra Tale of Immortal postala je hit na platformi Steam krajem januara, pa je brzo dospela na listu bestselera. Budući da dolazi iz Kine, u pitanju je regionalni hit, a takve igre su uglavnom dostupne jedino na kineskom jeziku.

U pitanju je akciona RPG avantura, a igrač istražuje mitski svet koji je inspirisan klasičnim tekstom Classic of Mountains and Seas, koji opisuje mitske toponime i razna čudovišta. Cilj je da se savladaju borilačke veštine, a kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << igrač od običnog ljudskog bića postao junak koji je poput bogova. Do sada je prodato oko 1,8 miliona kopija, a Ghost Valley Studio radi na tome da se igra prevede na engleski jezik.

Tako će u Tale of Immortal uskoro moći da uživaju i oni koji dolaze iz drugih govornih područja, a zainteresovani već mogu da je potraže na Steamu, mada će pretraga biti komplikovana sve dok ne stigne prevod, budući da je i naslov igre na kineskom – 鬼谷八荒.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.