Takmičenje u programiranju Start 2.0

Izvor: Baguje.com, 05.Mar.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u programiranju Start 2.0

Na Fakultetu organizacionih nauka, u organizaciji udruženja studenata informatike FONIS, biće održano takmičenje u programiranju Windows 8.1 + Windows phone aplikacija pod nazivom „Start 2.0“ (www.start.org.rs).

Prijave za takmičarski deo događaja Start 2.0 biće otvorene do sredine marta. Otvaranje projekta je zakazano za petak 21. mart u 20h na Fakultetu organizacionih nauka, kada će se predstaviti sponzori. Na samom takmičenju, koje će biti otvoreno 22. marta >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << u večernjim časovima i koje je u formatu hakatona, učestovaće osam ekipa u sastavu od tri programera do 27 godina starosti u razvoju Windows 8.1 aplikacija, za šta će na raspolaganju imati 24 sata.
Da se podsetimo, Windows 8.1 aplikacije mogu da se razvijaju uz pomoć: JavaScript/HTML5, C#, VB.NET ili C++. Svim učesnicima je obezbeđen prostor za rad sa pristupom internetu, vreće za spavanje, hrana i osveženje. Rešenja timova na zadatu temu biće predstavljena 23. marta nakon čega će stručni žiri odrediti pobednika. Pobednički tim očekuju vredne nagrade!
Više o samom takmičenju i propozicijama takmičenja možete saznati na zvaničnom sajtu projekta, gde se svi zainteresovani studenti i programeri mogu prijaviti za učešce na takmičenju.
Ekipa Starta vas očekuje 21. marta u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka.
Prijavite se, ne propustite priliku da se dobro zabavite, upoznate nove kolege i da naučite još ponešto!

Post "Takmičenje u programiranju Start 2.0" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 5. 03. 2014.
Kategorije: Kodiranje | Tagovi: programiranje, takmičenje

Nastavak na Baguje.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.