Take Two: GTA V prodat u preko 100 miliona primeraka

Izvor: PCAxe.com, 10.Nov.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Take Two: "GTA V prodat u preko 100 miliona primeraka"

U svom kvartalnom finansijskom izveštaju, Take-Two Interactive je nedavno objavio da je Grand Theft Auto V prodat u više od 100 miliona primeraka od kada je ovaj naslov lansiran 2013. godine.
U maju mesecu, Take-Two je naveo da je igra prodata u oko 95 miliona primeraka, a iz kompanije još navode da GTA V nastavlja da premašuje očekivanja, kao i da će online igra i dalje biti podržana od Rockstar Games-a.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

GTA V dostigao 100 miliona prodatih kopija

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2018, 11:28

Sada je i zvanično potvrđeno da je Grand Theft Auto V (GTA V) jedna od najprodavanijih igara svih vremena. Nakon pet godina prodaje, igra je dostigla fantastičnu brojku od 100 miliona prodatih kopija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.