Tableti će uskoro prevladati do 2013 godine

Izvor: ITsvet.com, 17.Avg.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tableti će uskoro prevladati do 2013 godine

Po prvi put će internet omogućeni uređaji, kao što je iPad pa čak i TV uređaji i igračke konzole, nadmašiti isporuku PC uređaja u toku 2013. godine, navodi se u izveštaju IHS iSuppli, firme koja se bavi istraživanjem tržišta. iSuppli navodi da se očekuje da će isporuka internet omogućenih uređaja na globalnom nivou dostići 503.6 miliona jedinica u toku 2013. godine, a to će u odnosu na proteklu godinu biti povećanje od 161 miliona jedinica. Tržište PC takođe će zabeležiti porast ali se ne očekuje da bude tako snažan, pa se očekuje isporuka 433.7 miliona, što je povećanje od 345.4 miliona u odnosu na prošlu godinu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Tableti će uskoro prevladati do 2013 godine

Izvor: LaptopSvet.com, 18.Avg.2011, 10:57

Po prvi put će internet omogućeni uređaji, kao što je iPad pa čak i TV uređaji i igračke konzole, nadmašiti isporuku PC uređaja u toku 2013. godine, navodi se u izveštaju IHS iSuppli, firme koja se bavi istraživanjem tržišta. iSuppli navodi da se očekuje da će isporuka internet omogućenih...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.