TUŽNE VESTI ZA KORISNIKE INSTAGRAMA! Šta to uskoro stiže na popularnu društvenu mrežu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 10:10

TUŽNE VESTI ZA KORISNIKE INSTAGRAMA! Šta to uskoro stiže na popularnu društvenu mrežu?

Novitet se uveliko testira u Indiji, Brazilu, Nemačkoj i Australiji

Facebook je saopštio da Instagram Reels dobija reklame!

Do sada, kompanija je bila fokusirana na razvoj platforme koja konkuriše TikToku, ali sada počinje s uvođenjem sponzorisanih objava.

To će podrazumevati promotivni sadržaj različitih brendova, ali i drugih korisnika Instagrama, koje “odabere” algoritam, prenosi Independent.

Globalna kampanja

Novitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se uveliko testira na teritoriji Indije, Brazila, Nemačke i Australije, a uključuje objave kompanija BMW, Louis Vuitton, Netflix i Uber.

Aktiviranjem globalne kampanje korisnici će dobijati reklame u trajanju od 30 sekundi, preko celog ekrana, uz posebnu oznaku “Sponsored”.

Podsetimo, Reels je debitovao početkom avgusta 2020, a Facebook još nije saopštio rezultate ove platforme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.