TUL predstavlja PowerColor PCS+ Votex II

Izvor: ITsvet.com, 17.Apr.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUL predstavlja PowerColor PCS+ Votex II

TUL korporacija nedavno je najavila liniju PowerColor grafičkih kartica za koje se navodi da su prvenstveno dizajnirane za entuzijaste. U pitanju je Vortex II serija koju TUL opisuje kao PowerColor karticu koju odlikuje vrhunski Platinum Power Kit dizajn za unapređenu efikasnost po pitanju potrošnje, stabilnost i mogućnosti overclock-ovanja zajedno sa Vortex II tehnologijom hlađenja. TUL Vortex II cooler-i podrazumevaju dva prilagodljiva ventilatora sa perforiranim percima čija je odgovornost da optimizuju protok vazduha i da na što bolji način izvrše rasipanje toplote. Postoje dve kartice Vortex II serije, HD 7870 i HD 7970.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

EVGA GeForce GTX 680 SC Signature Edition

Izvor: ITsvet.com, 18.Apr.2012, 14:45

EVGA je najavila dostupnost GeForce GTX 680 SC Signature Edition grafičke kartice. U pitanju su kompanijina GeForce GTX 680 SC Signature i Singature+ w/ Backplate izdanja grafičkih kartica. Ove moderne grafičke kartice odlikuju unapređene brzine radnog takta, overclock-ovana memorija kao i 5 Phase...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.