TESLA BI BIO PONOSAN: Napravljen prvi sprski smartfon

Izvor: NaDlanu.com, 01.Maj.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TESLA BI BIO PONOSAN: Napravljen prvi sprski smartfon

Prvi pametan telefon domaćeg brenda Tesla imao je svoju svetsku premijeru na konferenciji Nova energija koja traje do nedelje na Kopaoniku. Veselin Jevrosimović , vlasnik kompanije ComTrade-a, je najavio da će se model Tesla Smartphone 6 naći u prodaji za 20 dana.

Ovaj uređaj je “prvenac” u porodici Tesla uređaja kada je reč o telefonima. Odlikuju ga brz četvorojezgarni procesor, 2 gigabajta RAM memorije, 16 GB prostora za skladištenje podataka i kamera od 13 megapiksela. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ekran je dijagonale pet inča HD rezolucije (720 x 1.280 piksela), a za slikanje selfija i video pozive tu je i prednja kamera od 2 MP.

Konferencija Nova energija okupila je preko 100 predavača i panelista i 900 prijavljenih učesnika koji će od 29. aprila do 3. maja razmenjivati iskustva i stavove o brojim temama vezanim za IT-industriju, e-Prodaju, e-Upravu, digitalni marketing i aktivizmu na društvenim mrežama.

Program konferencije možete pratiti na sajtu www.novaenergija.rs i putem živog prenosa na jutjub kanalu konferencije

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.