TECNO globalno predstavio specijalno Magic skin izdanje Spark 10 serije telefona

Izvor: ItRešenja.com, 10.Jul.2023, 22:55

TECNO globalno predstavio specijalno Magic skin izdanje Spark 10 serije telefona

Inovativni tehnološki brend TECNO predstavio je specijalno izdanje SPARK 10 serije – Magic Skin, dodajući još veću raznolikost u izboru telefona iz SPARK 10 serije. Ovo specijalno izdanje je oličenje pionirskog stava brenda prema dizajnu pametnih telefona i inovacijama na polju materijala za izradu kućišta, čime nastoje da omoguće vrhunsko korisničko iskustvo i postave nove trendove u industriji.

Magic Skin izdanje kombinuje revolucionarni dizajn sa izvanrednim performansama. >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Dostupno za SPARK 10 Pro, SPARK 10 i SPARK 10C modele, ovo specijalno izdanje omogućava mladim trendseterima da pokažu svoju unikatnost.

Inovativni ekološki materijali sa teksturom vrhunskog kvaliteta

Materijali od kojih je izrađeno kućište  omogućavaju korisnicima SPARK 10 Pro Magic Skin izdanja da uživaju u celodnevnom korišćenju, imajući u vidu da je otporan na mrlje i da na njemu ne ostaju otisci prstiju. Materijal takođe poseduje odličnu otpornost na koroziju i UV zrake.

Dizajn materijala od kojih je izrađeno kućište SPARK 10 Pro Magic Skin edicije takođe obuhvata ekološke kvalitete silikonske kože kao alternativu tradicionalnim tkaninama. Sa proizvodnim procesom koji štedi energiju i umanjuje zagađenje, SPARK 10 Pro Magic Skin Edition odličan je izbor za sve one koji su odgovorni prema životnoj sredini.

Kompozicija boja koja privlači pažnju 

Specijalno izdanje SPARK 10 serije – Magic Skin – omogućava korisnicima da pokažu svoj jedinstveni stil, uz estetiku koja nameće trendove. Crna koža, magnetno je utisnuta kako bi se očuvala i istakla lepota materijala. Ona je u kontrastu sa upečatljivim belim gornjim delom zadnjeg panela kako bi se postigao još snažniji vizuelni efekat. Sve ovo čini SPARK 10 Pro Magic Skin izdanje zaista upečatljivim aksesoarom. Dodatno, SPARK 10 Magic Skin izdanje je predstavljeno u narandžastoj boji, dok je SPARK 10C Magic Skin izdanje izrađeno u plavoj boji, pružajući korisnicima nekoliko mogućnosti da iskažu sopstveni stil.

Uređaj vrhunskih performansi u svom cenovnom rangu

Ova specijalna serija sadrži ne samo izuzetno unapređen dizajn i materijale, već predstavlja i selfi telefon visokih performansi koji uključuje sve sjajne karakteristike SPARK 10 serije. SPARK 10 Pro Magic Skin izdanje poseduje ultra-jasnu prednju kameru od 32 megapiksela, dvostruka meka svetla sa podesivim osvetljenjem i inteligentne noćne, portretne i video režime za snimanje posebnih trenutaka u svim uslovima osvetljenja. Pokreće ga moćni MediaTek Helio G88 procesor za igre, dok uređaj podržava i MediaTek HiperEngine 2.0 i TECNO GameTurbo algoritam. Zahvaljujući odličnoj bateriji od 5000 mAh sa brzim punjenjem od 18W, SPARK 10 Pro Magic Skin Edition omogućava celodnevno uživanje, dok se igrice prikazuju na 6,8 inčnom ekranu ultra visoke rezolucije. Uz 256 GB ROM i 16 GB RAM (8 GB proširene RAM) memorije, ovaj pametni telefon omogućava sjajno korisničko iskustvo tokom svakodnevnog korišćenja, kao i igranja video igara, zabave i korišćenja društvenih mreža.

Nastavak na ItRešenja.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.