Symantec tehnička podrška u Srbiji

Izvor: B92, 12.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Symantec tehnička podrška u Srbiji

Kompanija Net++ Technology postala prvi Symantec Authorized Technical Assistance Partner za region jugoistočne Evrope.

Jovana Milićević




Tako je Net++ postao jedina kompanija koja ima ovaj nivo partnerstva sa kompanijom Symantec. Tim povodom, a u cilju pružanja još kvalitetnije podrške za Symantecove proizvode, od 1. avgusta počeo je promotivni period tokom kojeg svi korisnici imaju pravo na besplatnu podršku.

Pored unapređenja usluga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uvođenjem softvera za praćenje podrške i baze podataka sa odgovorima na najčešća pitanja i probleme korisnika, na adresi www.netpp.rs/support možete i sami poslati pitanje, odnosno zatražiti pomoć. Za to je neophodno da najpre dobijete korisničko ime i šifru.

A osim pitanja vezana za Symantec, preko e-mail adrese support@netpp.rs možete postaviti i pitanja vezana za sve ostale proizvode iz ponude kompanije Net++ Technology: Vmware, Axigen i Landesk.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.