Sunless Sea dobio prvu ekspanziju

Izvor: B92, 12.Okt.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunless Sea dobio prvu ekspanziju

Sunless Sea je sjajna i nesvakidašnja avantura u distopijskim morskim prostranstvima koju je ekipa magazina Play! Zine imala prilike da igra aprila prošle godine.

Finansirana je preko uspešne Kickstarter kampanje, i rađena na osnovu popularne browser igre Fallen London, studija Failbetter Games.

Momci i devojke iz pomenutog studija danas ponosno predstavljaju njihovu prvu punu ekspanziju za ovaj mali prošlogodišnji hit. Ekspanzija se zove Zubmariner.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovaj dodatak donosi gomilu poboljšanja na osnovi sadržaj, kao i proširenje u vidu gomile novih lokacija, priča i likova koji mogu da se isprate u ovom mračnom i morbidnom svetu.

U Sunless Sea smrt je neminovnost, ali kapetani to znaju, pitanje je samo ko će ostati deo legende, a ko zauvek biti zaboravljen.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.