Stižu letnji Huawei hitovi!

Izvor: ItRešenja.com, 14.Avg.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu letnji Huawei hitovi!

Kompanija Huawei rešila je da obraduje sve verne fanove Huawei brenda! O čemu se radi?

Upoznajte program Letnji hitovi koji će od 01.08. do 01.09. zagrejati vaše leto do maksimuma!

Poznata po tome što svojim korisnicima, ali i onima koji to žele da postanu nastoji da pruži samo najbolje, kompanija Huawei pokrenula je kampanju – Letnji hitovi, tokom koje u periodu od 1. avgusta do 1. septembra možete priuštiti Huawei pametne telefone >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << po vrelim, letnjim cenama. Ukoliko ste do sada gledali neke od ovih pametnih telefona i razmišljali o tome kako biste voleli da postanete njihov ponosni vlasnik, sada je pravo vreme za to!

Koji pametni telefoni su Letnji hitovi?

Huawei P30 Pro, čija je četvorostruka Leica kamera zaštitni znak i inspiracija mnogim korisnicima da unaprede svoje iskustvo fotografisanja, u okviru programa Letnji hitovi, dostupan je po specijalnim cenama u dve varijante:

6/128 GB – 99.999 RSD

8/256 GB – 109.999 RSD

Oni koji su takođe zainteresovani za P30 seriju, mogu obezbediti pametni telefon koji je pobrao simpatije mnogih, upravo zbog impresivnih performansi i kamere, ali i niže cene u odnosu na P30 Pro. Reč je o telefonu Huawei P30, a njegova specijalna cena u periodu od 01.08. do 01.09. iznosi 79.999 RSD.

Za sve one koji žele da priušte kvalitetan pametni telefon nižeg cenovnog ranga, tokom aktivacije Huawei Letnji hitovi, jedan od popularnijih modela Huawei telefona – Huawei Y5 2019, može se pronaći po ceni od 13.999 RSD.

Proizvodi koji su deo kampanje, mogu se pronaći u svim radnjama u slobodnoj prodaji, kao i zvaničnoj Huawei Experience Store, u Ušće Shopping Centru. Više informacija o vreloj Summer aktivaciji možete pronaći na linku: https://consumer.huawei.com/rs/campaign/summer/ .

Leto u kompaniji Huawei je tek počelo!

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.