Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže novi OnePlus 5

Kineski proizvođač pametnih telefona OnePlus predstavio je svoj novi model koji u imenu nosi broj 5. Iz te kompanije navode da su na uređaju radili tri godine i da je "petica" najsavršeniji smartfon koji su do sada napravili.

 Peticu" pokreće Snapdragon 835 procesor, potpomognut sa 6 ili 8 GB RAM-a, dok interna memorija dolazi u varijantama od 64 ili 128 GB.

Uređaj pokreće baterija od 3.300 mAh. OnePlus tvrdi da baterija može da se napuni za samo 30 minuta, količinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << energije dovoljnom za cjelodnevnu upotrebu.

AMOLED ekran ima dijagonalu od 5,5-inača rezolucije 1080p. Sa zadnje strane nalazi se dualna kamera od 20 i 16 megapiksela, sa otvorom blende f/2.6 i f/1.7.

Za prenos podataka tu je UFS 2.1, koji omogućava i do 50 odsto brži transfer nego kod prethodnog modela.

OnePlus ističe da je "petica" njihov najtanji smartfon do sada, i jedan od najtanjih na tržištu. Telefon će biti dostupan u dve boje, tamno sivoj i sivoj.

OnePlus 5 će se prodavati po cijeni od 499 evra, a prodaja će početi 27. juna.

(NN/theverge)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Baterija ovog telefona se puni za pola sata, ima najbolju kameru, a košta upola manje od Samsunga i iPhone-a (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Kompanija OnePlus predstavila je svoj novi pametni telefon - OnePlus 5. Kineski proizvođač ističe kako je na ovom uređaju rađeno tri godine i da je "petica" najsavršeniji telefon koji su do sada napravili..."Peticu" pokreće Snapdragon 835 procesor, potpomognut sa 6 ili 8 GB RAM-a, dok interna...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.