Stiže novi Legionar, najveći adut - hlađenje

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 18:27

Stiže novi "Legionar", najveći adut - hlađenje

Još jedan proizvođač najavio je dolazak novog gejming telefona.

U pitanju je kineska kompanija Lenovo, koja će uskoro objaviti Legion Pro 2 model, a generalni menadžer Čen Đin u svom Weibo postu najavio je da će "imati mnoštvo novih funkcija", i da će ovog proleća stići na tržište.

Takođe, imamo priliku da vidimo i mali "teaser", na osnovu kojeg možemo da zaključimo kako će glavna "perjanica" uređaja biti hlađenje.

Očekuje se da će Lenovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Legion Pro 2, naslednik prošlogodišnjeg modela Legion Pro, imati Qualcomm Snapdragon 888 čipset, 16 GB RAM-a i neku vrstu aktivnog hlađenja - verovatno ugrađeni ventilator ili nešto slično.

Takođe, trebalo bi da ima i AMOLED ekran osvežavanja od 144 Hz, kao i bateriju kapaciteta 5.000 mAh, prenosi portal Gizmochina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.