Stiže još jedan Overwatch vikend besplatnog igranja

Izvor: B92, 13.Nov.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže još jedan Overwatch vikend besplatnog igranja

Nakon manje od dva meseca od prethodno održanog besplatnog vikenda za pucačinu Overwatch, Blizzard nam donosi novi, ali ova kompanija misli na nas, zato što ove lepe vesti donosi nedelju dana ranije, kako bismo se na vreme pripremili.

Promocija važi za igrače na PC, Playstation 4 i Xbox One platformama i počinje 17. novembra u 20 časova po našem vremenu i trajaće sve do 20. novembra u 9 sati ujutru.

Oni sa konzolama moraju biti pretplatnici PS Plus i Xbox Live >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gold servisa kako bi mogli da igraju.

Igračima će biti dostupan svi elementi koje Overwatch poseduje, zajedno sa 26 heroja i 16 mapa.

Na nedavno održanom BlizzCon sajmu je najavljen novi heroj, Moira i nova mapa, koja predstavlja tematski park inspirisan drugim Blizzardovim igrama.

Izvor: Play.co.s

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.