Stiže G6: Pogledajte novi model LG telefona iz svih uglova (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Feb.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže G6: Pogledajte novi model LG telefona iz svih uglova (VIDEO)

Pre samo dva dana smo videli fotografiju novog LG G6 telefona, a sada vam donosimo i snimak istoga.

Vidljiva je metalna završnica na poleđini, mada je najveći broj izveštaja do sada sugerisao da će LG G6 imati poleđinu od stakla.

Poleđina od stakla je pominjana iz razloga kako bi se integrisala podrška za bežično punjenje na telefonu, što je funkcija koja je do sada nedostajala LG premijum modelima. Ostatak dizajna se poklapa sa prethodnim procurelim informacijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Na poleđini je primetan sistem sa dve kamere, okrugli skener otiska prsta, USB Type-C port u dnu, priključak za slušalice od 3.5mm na vrhu, kao i tasteri za zvuk sa strana telefona. Na desnoj strani se nalaze slotovi za SIM + microSD kartice.



Očekuje se da će LG G6 imati 5.7-inčni displej sa 2880 x 1440p rezolucijom, Qualcomm Snapdragon 821 četvorojezgarni SoC, IP68 sertifikat, bateriju sa podrškom za bežično punjenje i 32-bitni DAC za zvuk koji će pogodovati audiofilima.

Telefon će biti ozvaničen 26. februara, dan pred početak "MWC 2017" sajma u Barseloni.

SAMSUNG GALAXY S8: Premijera 31. marta, poznata i cena

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.