Stiže 8.9-inčni Nexus tablet

Izvor: ITsvet.com, 19.Mar.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže 8.9-inčni Nexus tablet

Čini se kompanija Google priprema novi Nexus 9 koji će biti direktan konkurent iPad Air, a novi HD uređaj na tržištu se očekuje u toku juna. Google planira da predstavi dva nova Nexus tablet računara u toku ove godine, a pored unapređenog Nexus 7 modela, Google priprema i novi 8.9-inčni Nexus tablet koji će odlikovati Retina ekran boljeg kvaliteta nego 2K. Velika je verovatnoća da će Google predstaviti i manji model ove godine, njihova strategija jeste da se zaobiđu 8-inčni modeli i da se fokus stavi na 8.9-inčne ekrane, budući da je opšti trend prihvatanje tablet računara većih dimenzija.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Bentley objavljuje teaser svog prvog SUV modela koji se očekuje 2016. godine

Izvor: Moto.rs, 20.Mar.2014, 12:30

Bentley navodi da će ovaj model biti najluskuzniji i najmoćniji SUV na tržištu i da će kreirati potpuno novi segment u okviru SUV tržišta. kompanija je već primila 2000 prednarudžbina za ovaj model uprkos tome što vozilo još uvek nije javno prikazano. Bentley planira da proizvodi ovaj model...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.