Stiglo je Ništa, i ozbiljne face ulažu u njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2021, 17:19

Stiglo je Ništa, i "ozbiljne face" ulažu u njega

Karl Pei je dobro poznato lice u svetu tehnologije.

Jedan je od osnivača brenda OnePlus, dugo je bio njegovo zaštitno lice u komunikaciji sa medijima i korisnicima putem društvenih mreža.

OnePlus počeo je sa pametnim telefonima, a tokom godinama izgradili su veliku bazu fanova, koji su sa nestrpljenjem iščekivali nove modele za koje su bili spremni satima da čekaju ispred prodavnica.

Prošle godine, Pei je odlučio da je vreme za okretanje novog lista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u karijeri, pa je zato i najavio odlazak iz OnePlusa. Naravno, tu odluku nije doneo preko noći, već je dugo razmišljao o dizanju sidra iz kompanije koja ga je proslavila, ali isto je tako razmišljao o budućim koracima.

U razgovoru za medije rekao je kako se raduje novim izazovima, kao i da ima zanimljive nove ideje koje bi hteo da isproba. Te najave privukle su veliku pažnju javnosti, a Pei je ove nedelje otkrio mali deo svojih planova, prenosi Zimo.

Pei je, kako je rekao, osnovao kompaniju koja se zove Nothing, odnosno - Ništa. Možda se ovo ime čini neobično, ali zasigurno je privuklo veliku pažnju javnosti, pa iako ne znamo još tačno čime će se kompanija baviti, možemo da primetimo kako im je PR svakako jača strana.

Nothing su već podržala poznata imena tehnološke industrije - u nju su uložili Toni Fadel (napravio iPod), zatim jedan od osnovača platforme Twitch, Kevin Lin, onda izvršni direktor Reddita Stiv Hafman, ali i jutjuber Kejsi Nistat.

S obzirom na to da je Pei prilično misteriozan kada je ovaj novi projekat u pitanju, pa osim imena kompanije ne znamo praktično ništa, moramo da se oslonimo na glasine koje govore da ćemo već u prvoj polovini ove godine videti njihove proizvode, a da će početi od slušalica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.