Stigao prvi tizer za novu Resident Evil igru VIDEO

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao prvi tizer za novu Resident Evil igru VIDEO

Kao što je Capcom bio najavio, sada je zvanično predstavljena potpuno nova igra koja će se odvijati u Resident Evil univerzumu, a kada kažemo "nova" mislimo na to da se ne radi o direktnom nastavku ili rimejku.

Zapravo, reč je o multiplejer naslovu, zvanom Project Resistance, za koji je izdat prvi tizer. Na osnovu videa koji traje oko minut, vidimo da će to biti co-op timska igra za do 4 igrača, koji će birati karaktere na osnovu uloga koje sa sobom nose određena oružja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i veštine.

Ono što deluje zaniljivo je da će se igrači boriti protiv pošasti sa kojima su se već susretali u ranijim Resident Evil igrama, kao što je Mr. X i njemu slični. Na raspolaganju su različita vatrena i oružja za blisku borbu, a pri kraju vidimo i da postoje gedžeti kao dodatak arsenalu.

Nije mnogo poznato o igri, ali će Capcom više doneti već 12. septembra, na Tokyo Game Show događaju, tako da nećemo čekati predugo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.