Izvor: ItRešenja.com, 20.Sep.2023, 21:50

Stigao je realme C51 – revolucionar početnog segmenta

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, upravo je lansirao novi realme C51. Kao nastavak realme Champion serije, C51 ima za cilj da bez kompromisa nudi vodeće funkcije u početnom segmentu, te nastavlja da se fokusira na ono što je korisnicima najvažnije, uz značajne nadogradnje u četiri oblasti. realme C51 nudi vodeću kameru od […] The post Stigao je realme C51 – revolucionar početnog segmenta appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Huawei lansirao Watch GT 4 pametni sat

Izvor: ItRešenja.com, 21.Sep.2023, 14:01

Huawei je na tržište nosivih uređaja kročio 2014. godine, lansiranjem pametne narukvice Huawei TalkBand B1, a lansiranje Huawei Watch GT 4 u Barseloni obeležilo je početak nove ere nosivih uređaja. Revolucija koju je Huawei pokrenuo u svetu pametnih satova zasniva se na savršenom spoju poslednjih...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.