Stigao je prvi insert iz filma Logan: Vulverin

Izvor: ItRešenja.com, 10.Feb.2017, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je prvi insert iz filma Logan: Vulverin

Logan je treći i poslednji film o Vulverinu sa Hju Džekmenom u glavnoj ulozi koji u domaće bioskope dolazi 2. marta, a danas je stigao i prvi insert pod nazivom „Znaš već kako to ide“.

Insert nam daje bolji uvid u pravog Logana, dosta mračnijeg i ozbiljnijeg nego što smo navikli, ali kojem i dalje nije problem da pokaže svoju narav jer on „zna kako to ide“.

U intervjuu za Empire Magazine, Hju Džekmen je otkrio neke od procesa transformacije kroz koje >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << je prošao kako bi što vernije prikazao Loganov lik, što uključuje i  fizički trik koji je pozajmio od britanskog glumca Džima Brodbenta:  „Igrajući ulogu lika u godinama, Brodbent bi na đon cipele zalepio mali kamen kako bi ga podsećao da treba da hramlje, što sam i ja isto činio“, priznaje Džekman.

Džekmen je u ovom intervjuu u više detalja objasnio koliko mala promena poput ove može značiti za ulogu Logana: „Boli ga celo telo. Zglobovi su mu povređeni. Ranjeno mu je srce. On je psihološki oštećen.” Još je dodao da ovaj fizički pristup ulozi Logana postavlja jedno veliko pitanje: „Šta je kolateralna šteta biti Vulverin svih ovih godina?“

Da bi dobili odgovor na ovo pitanje fanovi će morati da sačekaju 2. mart kada ovaj film dolazi u bioskope širom Srbije. A oni srećniji, taj odgovor će saznati  17. februara na 67. Berlinskom festivalu kada će biti održana i svetska premijera.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Stigao je prvi insert iz filma Logan: Vulverin

Izvor: B92, 10.Feb.2017

Logan je treći i poslednji film o Vulverinu sa Hju Džekmenom u glavnoj ulozi koji u domaće bioskope dolazi 2. marta, a danas je stigao i prvi insert pod nazivom „Znaš već kako to ide“...Karte za premijerne projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa...Insert nam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.