Stigao je GeForce RTX iz NVIDIA

Izvor: PCAxe.com, 20.Avg.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je GeForce RTX iz NVIDIA

NVIDIA je predstavila najnoviju GeForce RTX seriju GPU-ova baziranih na novoj NVIDIA Turing arhitekturi i NVIDIA RTX platformi, koja spaja sledeću generaciju shadera uz ray-traceovanje u realnom vremenu, kao i potpuno nove AI mogućnosti.
Po navodima čelnika, Turing isporučuje 6x više performansi od svog prethodnika, Pascal-a i pritom redefiniše računar kao vrhunsku gejming platformu, uz nove karakteristike i tehnologije koje omogućuju 4K HDR igru na 60 frejmova u sekundi, čak i kada je na meti najnaprednijih naslova.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

MSI predstavila GeForce RTX seriju

Izvor: PCAxe.com, 21.Avg.2018, 16:50

MSI je predstavio svoju verziju NVIDIA GeForce RTX GPU-ova serije 20. Za novi NVIDIA GeForce RTX GPU iz kompanije navode, da je tu kako bi se probile nove granice za performanse.. Pokreće ih nova NVIDIA Turing grafička arhitektura i NVIDIA RTX platforma. Nove grafičke kartice ujedinjuju ray tracing...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.