Stigao The Witcher 3 New Game Plus DLC dodatak

Izvor: B92, 19.Avg.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao The Witcher 3 New Game Plus DLC dodatak

Konačno se pojavio Witcher 3 DLC koji donosi New Game+ mod u ovaj popularni akcioni RPG naslov.

New Game + naravno znači da nakon što igru pređete, možete je igrati iz početka ali sa svim predmetima i unapređenjima koja ste zaradili tokom prvog prelaska igre. Osim ovoga, tu su i još teži protivnici ali i još vredniji predmeti koje možete izvući nakon borbi.

Ovo je inače poslednji od 16 DLC-a koje je poljski razvojni studio CD Projekt RED izbacio od kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << The Witcher 3 izašao na tržište. Sada verovatno sledi period u kome nećemo imati previše The Witcher 3 noviteta, a mi sa nestrpljenjem čekamo da vidimo koji je sledeći korak CD Projekt RED-a.

izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stigao The Witcher 3 New Game Plus DLC dodatak

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2015, 10:06

Konačno se pojavio Witcher 3 DLC koji donosi New Game+ mod u ovaj popularni akcioni RPG naslov... New Game + naravno znači da nakon što igru pređete, možete je igrati iz početka ali sa svim predmetima i unaprijeđenjima koja ste zaradili tokom prvog prelaska igre. Osim ovoga, tu su i još teži...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.