Steam In-Home Streaming

Izvor: PCAxe.com, 05.Jan.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steam In-Home Streaming

Ova vest nije nova i neki su verovatno već čuli za „Steam In-Home Streaming“ servis, ali u slučaju da ga još niste isprobali ili ne znate o čemu se tačno radi, tu smo da Vas informišemo. Jedno je sigurno, ovaj servis funkcioniše „kao podmazan“, što nam je potvrdio i jedan član foruma koji ga redovno koristi. Evo o čemu se zapravo radi...
Kada se ulogujete na Steam sa dva računara koji pripadaju istoj mreži (home network-u), oni se automatski povezuju, što Vam omogućava da sa jednog računara, sa daljine, instalirate, pokrenete i igrate igre kao da sedite za drugim, udaljenim, računarom. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.