StartUpOpen 2011

Izvor: ITdogadjaji.com, 27.Jul.2011, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

StartUpOpen 2011

Konferencija BlogOpen, ove godine je po prvi put objavila poziv za start up projekte u oblasti IKT-a za studente, samostalne kreativce, programere i divelopere i male firme, ne starije od 3 godine.  Takmičenje pod nazivom StartUpOpen će svoj finalni takmičarski događaj imati 8. oktobra 2011. godine, u okviru 5. konferencije BlogOpen u Poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu. Rok za prijavljivanje je 12. avgust u ponoć. Detaljnije » Dodaj komentar »

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

Novosadska rolerijada

Izvor: Crtaci.info, 27.Jul.2011

Sportska manifestacija "Novosadska rolerijada" će se održati 30. jula u Novom Sadu. Rok za prijavljivanje za učestvovanje je 29.jul 2011.godine. . . . Ove godine i Novi Sad će se upisati na listu mnogih svetskih gradova koji organizuju rolerijadu. Pod okriljem organizacije "Space motion" prvi put...

Nastavak na Crtaci.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.