Starfield još nije sredio veliki bag: Gejmer objavio da su mu uništeni sati truda FOTO

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 16:32

Starfield još nije sredio veliki bag: Gejmer objavio da su mu uništeni sati truda FOTO

Do sada je Bethesda navikla igrače na to da ulažu dosta vremena u uređivanje životnog prostora u video-igrama., ali jedan igrač Starfielda razočarao se kada mu je propao sav trud.

Ovaj korisnik Reddit platforme koji igra Starfield, požalio se na to da je bio toliko uzbuđen, a da je onda jedan trenutak bio dovoljan da dođe "od sjaja do očaja".

On je, naime, utrošio sate kako bi uredio enterijer, i podelio svoje dostignuće na društvenim mrežama u vidu devet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << različitih skrinšotova.

Međutim, naslov objave bio je "Pretpostavljam da nikada više neću modifikovati svoj svemirski brod", što je značilo da je završio svoju "misiju", ali ubrzo se pokazalo da i nije baš tako, prenosi sajt Dual Shockers.

Talentovani "dekorater" je samo sat vremena dopisao da mu je "sve što je uradio propalo kroz pod zbog baga u samoj video-igri".

Pošto je u pitanju Reddit, drugi igrači su brzo ponudili savete za sledeću sesiju ukrašavanja, uključujući koristan mini-vodič koji prati četiri osnovna koraka za spasavanje predmeta od toga da propadnu.

Dok fanovi pozivaju na rešavanje ovih problema, sve što za sada može da se uradi jeste da se žali zbog gubitka vremena koje igrači utroše na pažljivo dekorisanje soba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.