Starcraft 2 slavi 5. rođendan

Izvor: B92, 28.Jul.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starcraft 2 slavi 5. rođendan

Blizzard danas proslavlja rođendan jednog od svojih čeda, a to je – StarCraft 2.

Nastavak jedne od najpopularnijih strategija u realnom vremenu svih vremena, pojavio se 27. jula širom sveta a mi i dalje čekamo na finalni deo sage, odnosno protos kampanju koja će se pojaviti kroz nekoliko meseci.

Podsetimo isto tako da su se prve informacije o StarCraft 2 pojavile tokom 2007 godine, što znači da je Blizzardu, makar kada je javno objavio da radi na SC2 trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 3 godine da izda igru, potom još skoro 3 da izda prvi dodatak a sada, opet nešto malo manje od tri godine kasnije dočekaćemo i drugi. Sada i sami možete da izračunate kako ide razvojni ciklus Blizzard igara.

Što se tiče same igre, svi oni koji se loguju u StarCraft 2 između današnjeg dana i 3. avgusta moći će da osvoje brojne dodatke – portret koji slavi petogodišnjicu dostupan je za sve koji se pojave u igri, a kroz SC2 univerzum prožeti su slavljenički dodaci – recimo, ubijanje nekih od protivnika aktiviraće vatromet, a tu su i neki novi wallpaperi.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.