StarCraft 2 dupli XP i turniri na svakih sat do 3. jaunara

Izvor: B92, 25.Dec.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

StarCraft 2 dupli XP i turniri na svakih sat do 3. jaunara

Počev od danas, pa do 3. januara, StarCraft 2 igrači će imati priliku da sakupe duplo više XP poena za svoje omiljene race, pošto je u akciju stupio promotivni period.

Ovo se odnosi i na regularni multiplejer XP koji sakupljate kako bi ste otključali skinove, portrete, logoe i druge kozmetičke elemente za “pokazivanje” pred vašim protivnicima u multiplejeru, ali isto tako i za popularni novi co-op mod za StarCraft 2: Legacy of the Void.

Ukoliko igrate co-op >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u StarCraft-u, verovatno znate da svaki od commandera ima svoje unikatne jedinice, apgrejde i osobine, od kojih su neke dostupne odmah, a neke otključavate kako napredujete sa tim komanderom i sakupljate iskustvene poene kroz igranje. E pa pored pomenutih multiplejer xp poena, i co-op experience će biti dupliran u pomenutom periodu.

Osim duplog xpa, i in-game turniri, koji su u igru takođe dodati sa Legacy of the Void ekspanzijom, će za vreme trajanja praznika biti otvarani na svakih sat vremena, tako da nema problema ukoliko propustite da se registrujete za neki turnir, jer već sledećeg punog sata će startovati novi. Prava prilika da uživate na odmoru uz vašu omiljenu RTS igru.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.