Stalno si u POKRETU i TREBA ti nešto da BRINE o TVOM ZDRAVLJU - Bez OVE SPRAVE više nećeš ŽELETI da izađeš iz kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 09:34

Stalno si u POKRETU i TREBA ti nešto da BRINE o TVOM ZDRAVLJU - Bez OVE SPRAVE više nećeš ŽELETI da izađeš iz kuće

Namenjeno svima koji žive u modernom dobu.

Novi Huawei Watch GT 2e nastavak je dobre linije pametnih satova koji su primarno sportski. Lagan, precizan i sa dugotrajnom baterijom i ovaj model će najviše odgovarati onima koji ozbiljnije vežbaju.

AMOLED displej je i dalje jedna od glavnih prednosti ovog sata. Svetao je, boje su odlične, tu su blaga zakrivljenja na ivicama okvira te se dobija utisak da je sat i veći od tih 1,39 inča. Huawei je dodao novi okvir pa se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << silikonski kaiš stapa sa telom sata za razliku od kožnih kaiševa kakve smo imali ranije. Stabilnije stoji na zglobu što i jeste poenta jer je sat pre svega namenjen onima koji su u pokretu i kojima je fizička aktivnost visoko na listi prioriteta. Ovaj sat to može da isprati. Na bočnim stranama su zaobljeni tasteri, takođe nešto drugačiji nego ranije. Sve u svemu, Huawei je odradio dobar posao sa dizajnom koji se upotpunjuje opcijom menjanja “skina”, odnosno pozadine na satu.

Sat se vrlo lako uparuje sa telefonom, pri tome ne morate imati isključivo Huawei mobilni, kompatibilan je i sa drugim uređajima pa lako možete dobijatei sve važne notifikacije i na satu. Nažalost, ne možete preko njega odgovarati na poruke ili mejlove, a kako nema zvučnik, nećete moći ni da se javite na poziv mada, ruku na srce, vrlo je nepraktično pričati preko sata. S druge strane, imate prostor za 500 pesama pa ga lako možete povezati sa slušalicama, i kada vežbate ne morate imati telefon sa sobom.

Huawei Watch GT 2e može automatski da prati do šest različitih treninga, 15 opcija za praćenja za profesionalne sportiste, uključujući osam aktivnosti na otvorenom i sedam aktivnosti u zatvorenom. U okviru opcija za profesionalne sportiste ovaj sat omogućava praćenje 190 vrsta podataka, a sve kako bi vam pomoglo da iskoristite maksimum tokom vežbanja. Kada završite sa treningom, dobijate pristojnu količinu podataka kako biste sumirali ono što ste radili. Kad sinhronizujete sat sa aplikacijom Huawei Health, dobićete mnogo detaljnije informacije i analize.

Još jedna ok opcija je merenje nivoa kiseonika u krvi, što će zapravo najviše koristiti onima koji se ozbiljnije bave trčanjem pre svega. Sve ovo ukazuje da je Watch GT 2e zapravo sat namenjen onima koji se bave sportom, amterski ili profesionalno.

Uz to ide i odlična baterija koja je zaista bez premca u ovom segmentu. Jedno punjenje obezbediće vam minimum 10 dana korišćenja.

Cena je 199 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.