Šta očekivati od novih Firefox verzije

Izvor: ITsvet.com, 03.Okt.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta očekivati od novih Firefox verzije

Mozilla je započela novi razvojni proces Firefox-a ažuriranjem njihovih Beta, Aurora i Nightly buildova na verzije 8, 9 i 10, respektivno. Najznačajnije izmene su u okviru Firefox 8 Beta, a ova verzija podrazumeva veliki broj značajnih unapređenja i novih karakteristika. Tu je takođe i alternativni Nightly Build, koji nosi naziv Firefox 10.0a1 UX. Nightly buildovi se mnogo češće ažuriraju tako da jednom kada ga instalirate nećete morati da razmišljate o unpređivanju budući da je ono mnogo frekventnije nego kod drugih nestabilnih izdanja. Svim korisnicima, osim programera i ozbiljnih entuzijasta, se preporučuje izbegavanje Nightly buildova Firefox pretraživača.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta očekivati od novih Firefox verzije

Izvor: LaptopSvet.com, 04.Okt.2011, 10:07

Mozilla je započela novi razvojni proces Firefox-a ažuriranjem njihovih Beta, Aurora i Nightly buildova na verzije 8, 9 i 10, respektivno. Najznačajnije izmene su u okviru Firefox 8 Beta, a ova verzija podrazumeva veliki broj značajnih unapređenja i novih karakteristika. Tu je takođe i alternativni...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.