Šta o Internet Exploreru misle korisnici?

Izvor: B92, 21.Sep.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta o Internet Exploreru misle korisnici?

Microsoft se svim silama trudi svoj da svoj veb pretraživač Internet Explorer vratiti na put stare slave i u te svrhe napravljena je kampanju Browser You Loved To Hate.

Najnovija Microsoftova reklama za Internet Explorer 11 prilično je direktna i jasna – u kompaniji razumeju šta korisnici trenutno misle o veb pretraživaču softverskog diva i to se ne stide da javno istaknu. Internet Explorer je tako između ostalog ‘spor, zastareo…’. Reklama pak očekivano ima obrt >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa se tako svi učesnici, koji su ranije omalovažavali ovaj veb pretraživač, naprosto oduševe njegovim novim mogućnostima.

Da li je Microsoftova samosvest i realno primanje kritika na svoj račun dovoljna da Exploreru vrati mesto koje je nekada imao, pokazaće vreme.

Pogledajte.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.