Šta nas čeka na ovogodišnjoj Sinergiji?

Izvor: B92, 05.Okt.2012, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nas čeka na ovogodišnjoj Sinergiji?

Majkrosoft Sinergija 12, najveća IT konferencija u regionu Jugoistočne Evrope, održaće se 23. i 24. oktobra u beogradskom Centru „Sava“ pod sloganom „Moving up“.

Ovogodišnja Sinergija obilovaće mnoštvom interesantnih predavanja koja će otkriti nove tendencije u svetu informacionih tehnologija, najavljuju organizatori. Kompanija Majkrosoft će tokom dvodnevne konferencije predstaviti sve nove proizvode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kroz pet koncepcijskih celina: Database i Business Intelligence Development Tools & Technologies/Windows Azure platform Office 365,Office & Sharepoint/ Excange and Lync/ Dynamics ERP & Dynamics CRM Windows Client & Windows Phone Server,Management Tools & Secutirty

Posetioci konferencije imaće prilike da saznaju više informacija o dugo iščekivanom Windows 8 operativnom sistemu koji će globalnoj javnosti biti predstavljen 26. Oktobra.

Na predavanjima će se puno govoriti i o novom, moćnom Office paketu, kao i o nedavno predstavljenom Windows Serveru 2012 koji je od strane kompanije označen kao kamen temeljac čitave Cloud platforme. Takođe, tokom Sinergije će biti predstavljene i mogućnosti novog Windows 8 Phone-a, telefona sa najmoćnijim operativnim sistemom koji je ikada napravljen u Majkrosoftu.

“Kao i svake godine, na konferenciji će gostovati predavači iz sedišta Majkrosofta u Redmondu uz prisustvo velikog broja priznatih stručnjaka iz regiona Centralne i Istočne Evrope. Imena Krisa Spanougakisa, Stepana Bačinskog, Adisa Juga, Dena Vitnera Gunara Pajpmana i Dejmiena Cara, odnosno Dubravka Maraka, Srđana Božovića, Tomislava Bronzina i Jasmina Azemovića uz ostale predavače garantuju dva dana ispunjena svim novinama koje je za mesece pred nama pripremila kompanija Majkrosoft”, navodi se u saopštenju.

Privremenu agendu predavanja, kao i sve druge dodatne informacije možete pronaći OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta nas čeka na ovogodišnjoj Sinergiji?

Izvor: ItRešenja.com, 06.Okt.2012, 20:09

Microsoft Sinergija 12, najveća IT konferencija u regionu Jugoistočne Evrope, održaće se 23. i 24. oktobra u beogradskom Centru „Sava“ pod sloganom „Moving up“. Ovogodišnja Sinergija obilovaće mnoštvom interesantnih predavanja koja će otkriti nove tendencije u svetu informacionih tehnologija,...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.