Šta nam donosi novi Vermintide DLC - Last Stand?

Izvor: B92, 11.Mar.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nam donosi novi Vermintide DLC - Last Stand?

Poznato je da su DLC paketi uglavnom nepopularni među publikom iz razloga što se i za njih mora odvojiti novac.

Međutim, desi se i da nas lepo obraduju i puste neki potpuno besplatno. Fatshark je to i uradio i plasirao nam neke besplatne (i neke koji moraju da se plate) DLC-ove za Warhammer: End Times – Vermintide.

Besplatni DLC koji je u ponudi Vermintide igračima pod nazivom Last Stand uključuje mapu „The Town“ koja je smeštena u centru zbivanja, samom gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ubersreik. Kako kažu, Last Stand je „surviving game mode“ koji ima za cilj odbranu pozicija sada na manjoj mapi. Kako neprijatelji stižu u talasima, svaki naredni se povećava i u težini i u taktičkoj snazi, pa je samim tim neophodna još veća saradnja i timski rad, što je, svakako, bilo u prvom planu programerima.

Pored besplatnog, u ponudi je i Schluesselschloss DLC koji se mora kupiti i koji sa sobom donosi još veću pogodnost – omogućava pozivanje prijatelja u igru na novoj mapi čak i ako oni ne poseduju navedeni dodatak.

Foto: Play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.