Šta je aktuelno na Google Plusu

Izvor: B92, 28.Okt.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je aktuelno na Google Plusu

Google Plus je dobio još jednu mogućnost - What’s Hot opciju koja prikazuje aktuelne teme o kojima se priča na mreži.

Google + korisnici dele veliki broj stvari svakog dana, a krugovi su to da ne propustite novosti o vašoj porodici ili prijateljima, kažu iz Googlea. Kako ne biste propustili ni najaktuelnije priče u svetu, iz ove kompanije nude novu opciju.

"Bez obzira na to da li se radi o udarnoj vesti ili divnoj fotografiji, ne želite da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to propustite. Imajući ovo na umu, lansiramo "What’s Hot” na Google Plusu, novo mesto za najinteresantniji i neočekivani sadržaj”, navodi se u saopštenju.

Ovo je samo jedna od novina koje je Google uveo na svojoj mreži od njenog lansiranja. Ipak čini se da se početno interesovanje korisnika za ovu mrežu stišalo.

Poslednji nezvanični podaci govore o oko 50 miliona korisnika, ali je značajan broj njih još uvek neaktivan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta je aktuelno na Google+

Izvor: medio.rs, 29.Okt.2011, 03:37

Google Plus je dobio još jednu mogućnost - What’s Hot opciju koja prikazuje aktuelne teme o kojima se priča na mreži.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.