Srpska kompanija Devtech lansira novi proizvod na globalnom IT tržstu

Izvor: Blic, 30.Mar.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska kompanija Devtech lansira novi proizvod na globalnom IT tržstu

Srpska IT kompanija Devtech iz Novog Sada, koja se bavi pružanjem Cloud usluga, danas je objavila lansiranje novog proizvoda - Cloud Migration Platform (CMP), dizajniranog tako da pojednostavi kompanijama prelazak sa svojih internih IT sistema na Cloud.

Platforma je prilagođena Cloud provajderima i distributerima, i automatizuje proces migracije njihovih klijenata u Cloud sa primarnim fokusom na Microsoft Office365. Među prvim partnerima koji uspešno koriste CMP je kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << AppRiver, svetski lider u distribuciji Cloud servisa, ujedno i jedan od najvećih Microsoft partnera na svetu.

„Preduzeća širom sveta sve više migriraju svoj biznis sa lokalnih IT sistema na Cloud, ali proces je i dalje kompleksan jer oduzima dosta vremena i stvara nepotrebne troškove celokupnom projektu migracije. Glavni cilj našeg novog proizvoda je pojednostavljivanje i ubrzavanje celokupnog procesa migracije na Cloud “, rekao je Milovan Milić, osnivač i izvršni direktor kompanije Devtech.

„Uzbuđeni smo što novi proizvod kompanije Devtech možemo da ponudimo svojim klijentima i partnerima, kao jednostavno i efikasno rešenje prelaska na AppRiver Office365. Devtech donosi inovacije u ceo proces za kojim postoji snažna i rastuća potražnja“, izjavio je Michael Murdoch, predsednik i izvršni direktor kompanije AppRiver.

Kompanija Devtech, sa kancelarijama u Novom Sadu, Beogradu i Londonu, fokusirana je na dva segmenta: pružanje usluga u Cloud industriji koristeći najnovije tehnologije, kao i razvijanje inovativnih rešenja putem sopstvenih proizvoda i plasiranje istih na globalno IT tržište.

“Veoma smo uzbuđeni kada sagledamo rezultate koje smo postigli u poslednje četiri i po godine postojanja kompanije. Naša snaga je tim koji broji preko 150 mladih, kreativnih i ambicioznih ljudi. Korišćenjem najnovijih tehnologija nastojimo da uvedemo inovaciju u svakodnevno poslovanje, ali i u rešenja koja donosimo na tržište. Aktivno širimo naš tim i nastavljamo sa investiranjem u znanje i talenat, i razvijamo nove proizvode za potrebe globalnog IT tržišta”, rekao je Nikola Milanović, tehnički direktor kompanije Devtech.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.