Square Enix prikazao kako će izgledati igre na konzolama naredne generacije VIDEO

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Square Enix prikazao kako će izgledati igre na konzolama naredne generacije VIDEO

O najnovijim konzolama Playstation i Xbox generacije se govori već dosta, a zvanično znamo da je uveliko u pripremi, kao i da je očekujemo negde krajem naredne godine.

Kao deo tih priprema, na red je došao i prikaz grafičkih mogućnosti konzole i neverovatnog nivoa detalja koji očekuje igrače. Prvi koji je to učinio je Square Enix, koji je prikazao demo kreiran od strane Luminous Productions ogranka, zaduženog za rad na nenajavljenoj igri.

Demo nosi naziv Back >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stage i prikazan je posredstvom jutjub kanala kompanije Nvidia. Iako se nijedna od konzola naredne generacije ne spominje, ovo jeste jasna naznaka šta možemo očekivati od njih, pošto je Soni već objavio kakav će hardver stajati iza PS5.

Taj hardver je i više nego sposoban za pokretanje igara sa ray-tracing detaljima, na kojima je fokus u ovom videu, a imamo prilike i da vidimo ogroman broj predivnih detalja.

Jako nam se dopada kako demo izgleda i jedva čekamo da zaigramo igre koje nose ovaj izuzetno visoki nivo detalja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.