Splinter Cell trilogija

Izvor: ITsvet.com, 27.Dec.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splinter Cell trilogija

Samo jedan dan nakon što je Crystal Dynamics potvrdio da će uskoro biti predstavljena Tomb Raider trilogija za PlayStation 3, najavljena je još jedna trilogija za ovu konzolu. Naime, kompanija Ubisoft je potvrdila da su u toku pripreme za Tom Clancy Splinter Cell igre koje će biti objavljene za PlayStation 3 konzolu od kojih će sve biti HD remasterizovane. U okviru ove trilogije biće obuhvaćen originalni Splinter Cell gde je prvi put predstavljen međunarodni operativac Sam Fisher u toku 2002. godine. Tu će biti i nastavak iz 2004. godine, Splinter Cell: Pandora Tomorrow kao i nastavak koji objavljen godinu dana kasnije, Splinter Cell: Chaos Theory.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Splinter Cell trilogija

Izvor: IT-recenzije.com, 27.Dec.2010

Samo jedan dan nakon što je Crystal Dynamics potvrdio da će uskoro biti predstavljena Tomb Raider trilogija za PlayStation 3, najavljena je još jedna trilogija za ovu konzolu. Naime, kompanija Ubisoft je potvrdila da su u toku pripreme za Tom Clancy Splinter Cell igre koje će biti objavljene za PlayStation...

Nastavak na IT-recenzije.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.