Sony predstavio Music Unlimited

Izvor: B92, 02.Sep.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony predstavio "Music Unlimited"

Kompanija Sony predstavila je novi servis pod nazivom "Music Unlimited” koji će omogućiti streaming muzike na Sony TV uređajima, Blu-ray plejerima, PS3 konzolama i Sony računarima.



"Music Unlimited” predstavljen je na IFA sajmu elektronike u Berlinu, a ima za cilj da omogući pristup online bilbiotekama za streaming pomoću Sonyevog Qriocity servisa. Korisnici će moći da reprodukuju omiljene muzičke sadržaje pomoću Sony proizvoda, poput Bravia >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << TV uređaja, VAIO računara, PS3 konzola i Blu-ray plejera koji poseduju priključak za internet.

"To je digitalni muzički streaming servis baziran na "cloud” tehnologiji koji će omogućiti ljubiteljima muzike da pristupe brojnim sadržajima”, navodi Fudžio Nišida, predsednik Sonyja za Evropu. On je rekao da će servis biti dostupan do kraja ove godine.

Međutim, iz kompanije nisu naveli kolike će biti cene usluga i šta će sve biti u ponudi, jer su, po rečima Nišide, još uvek u pregovorima sa izdavačkim kućama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.