Sony odbacuje online only konzolu

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2012, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony odbacuje online only konzolu

Kompanija Sony je odustala od PlayStation konzole koja bi se fokusirala samo na online dostupnost igara. Sony je odlučio da odustane od ovih planova za svoju konzolu naredne generacije i odlučio da se ipak fokusira na tradicionalni optički disk drive. Online servisi koji omogućavaju korisnicama konzole da preuzimaju igre, televizijske serije i muziku bez potrebe za diskovima ili kertridžima su dobili na populanrosti od strane korisnika. Xbox 360 je evoluirala od samo igračke konzole u pravi media hub. Međutim, igračka industrija još uvek nije u potpunosti spremna da odustane od optičkih diskova i Sony nije želela da preuzme rizik neuspeha konzola zbog toga.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PlayStation 4 stiže naredne godine

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2012

PlayStation 4 će se u prodaji naći u toku naredne godine. Ove informacije za sada nisu zvanično potvrđene ali pretpostavka je da bi se mogle uzeti u obzir kao relevantne uprkos tome što zvanični predstavnik kompanije Sony nije želeo da dâ svoj komentar. Ono što je za sada takođe poznato jeste...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.