Sony o PlayStation 4 uspehu

Izvor: ITsvet.com, 17.Avg.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony o PlayStation 4 uspehu

Jim Ryan, predsednik Sony Computer Entertainment Europe, navodi da je kompanija zadovoljna uspehom koji beleži PlayStation 4 igračka konzola, te da oni nastavljaju svoju strategiju na isti način kao što su to i do sada činili. Nakon što je objavljeno da je prodato deset miliona PlayStation 4 konzola od novembra prošle godine, Ryan je priznao da im je glavni podstrekač da u okviru naredne generacije isprave sve probleme bio prilično loš start PlayStation 3 konzole. On takođe naglašava da postoji i veliki broj igara koje su dostupne za ovu konzolu, što je dodatno pomoglo u tome da se dopre do što većeg broja korisnika.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sony ne mora da kupuje ekskluzive

Izvor: ITsvet.com, 18.Avg.2014, 09:06

Jim Ryan, predsednik Sony Europe, smatra da ekskluzivnost nije od krucijalnog značaja ida nema razloga da forsiraju takvu strategiju budući da je tržišna pozicija PlayStation 4 igračke konzole izuzetno jaka. On smatra da je glavni razlog za to činjenica da imaju veliku i jaku mrežu studija, te...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.