Sony najtanji 4K LCD TV

Izvor: ITsvet.com, 28.Mar.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony najtanji 4K LCD TV

Sony je upravo predstavio svoju novu liniju Bravia televizora pru čemu su dostupni modeli koje karakteriše 4K rezolucija ali i oni sa 1080p rezolucijom. Zajedničko za ove televizore je da će impresionirati potencijalne kupce. Jedan od modela koji će svakako da privuku mnogo pažnje je novi X9000C model koji karakteriše rezolucija od 4K odnosno debljina od samo 4.9mm. Ovaj model sa svojom debljinom od samo 4.9mm je jedan od najtanjih televizora koji postoje na tržištu odnosno televizora i koji je tanji i od velikog broja smart telefona. Ovaj model pokreće kompanijin sopstveni čip za obradu slike oznake X1.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sony za bolji zvuk uz TV

Izvor: Hi-Files.com, 29.Mar.2015, 10:02

Kako bi kompletirao ponudu u AV segmentu, Sony je nakon 4K televizora predstavio novu generaciju saundbarova. Veći model nosi oznaku HT-CT780 i ima širinu od 103 centimetra, pa ga fabrika preporučuje za uklapanje sa televizorima dijagonale od najmanje 46 inča (117 cm). Na poleđini se nalaze tri...

Nastavak na Hi-Files.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.